Dll-fout

Antivirus Voor Windows 10

De update bevatte opnieuw verschillende functies die aangekondigd werden op Build 2016. Zo bevat de build Windows Ink, een nieuwe interface speciaal voor gebruik met een pen. Universal Windows Platform Apps kunnen integreren met Ink om zelf een canvas te bieden om te schrijven. Ook werd het startmenu voorzien van een verbeterde interface. Het startscherm toont de Alle apps-lijst voortaan over het volledige scherm. Ook kunnen tabletgebruikers kiezen om de taakbalk te verbergen in tablet-modus.

Het nieuwe OneDrive-activiteitencentrum in- of uitschakelen

Eens hoor, de melding had veel duidelijker moeten zijn. Maar het is en blijft natuurlijk user error gezien het systeem precies deed wat gevraagd werd. Wel waarschuw ik hen dat zij niet alle andere tips daar moeten doen, of zelfs liever geen één als hun systeem snel/goed genoeg is voor een normale installatie.

Cortana

Laatste wat ik heb gespeeld is RDR2, en mijn mond viel meermaals open van de performance van deze machine. Dus voor mij zou dit wel degelijk een mooie oplossing zijn.

  • En ik neem het hem niet kwalijk, maar daarom adviseer ik power users dus om er van uit gaan dat ze niet alle problemen in een keer kunnen oplossen.
  • Windows 10 bevat verschillende nieuwe functies die in Windows 8.1 nog niet bestonden.
  • Dan denk ik dat het slim is om zo nu en dan je PC eens uit te zetten en andere bezigheden te gaan zoeken.
  • Omdat quasi alle bugs niet specifiek voor Linux zijn, zitten die bugs ook in de Windows versie.
  • Gebruik Boot Camp-assistent om Windows te installeren.

Zoals dingen als docker, de tiling window managers (momenteel is i3/sway het paradepaardje maar XMonad was dat daarvoor). Persoonlijk is het stukje “Gamen” het enige wat mij weerhoudt om full time een Linux distro te draaien op mijn computers. Je bent zeer afhankelijk van patches plus andere tweaks bij spellen die geen native ondersteuning ontvangen om deze werkende te krijgen en dan is het nog de vraag of deze goed presteren. Het echte probleem zit in de hele cultuur van “ik begrijp het niet dus ga ik blind instructies van internet volgen”. Het maakt weinig uit of je dat via de CLI of via de GUI doet.

Avg Antivirus Free Voor Windows 10

Linus en Luke hoopten wel dat Linux een betere optie voor gamen zou worden, omdat we over het algemeen allemaal gebaat zijn bij minder monopolies. Ubuntu werd overigens door beide niet eens als een optie gezien om te gebruiken voor gamen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.